Soluția pereților fără mucegai: vopsele de fond Loggia

vopsele-de-fond-Loggia

De-a lungul experienței mele am întâlnit multe cazuri în care mucegaiul era o problemă des întâlnită. Și de cele mai multe ori se apelează la soluţii chimice, destul de periculoase, soluţii care pe lângă faptul că fac rău sănătăţii, nici nu rezolvă problema.

Dacă vreţi să scăpaţi definitiv de mucegai şi nu mai vreţi să utilizaţi produse chimice, va invit să descoperiţi mai jos cea mai eficientă metodă – vopseaua de fond Loggia – antimucegai, fotocatalitică și super lavabilă!

Voi începe cu vopseaua Umana

Care este rezultatul unor studii extensive din Laboratoarele Loggia, iar în final specialiștii au creat o vopsea decorativă ușor de aplicat. Cu proprietăți fotocatalitice naturale, declanșate de lumina solară, Umana a fost concepută pentru a face mediile sănătoase prin purificarea zilnică a aerului.

Vopseaua Umana  reprezintă un latex lavabil de interior revoluționar, iar efectul antibacterian fotocatalitic, inhibă și previne dezvoltarea mucegaiului. Fotocataliza, cum ar fi fotosinteza clorofilă, oxidează contaminanții și le transformă în inert. Creată pe baza sistemului SARC, această vopsea stabilizează acoperirea după aplicare, protejând-o de uzură prematură cauzată de acțiunea fotocatalitică a componentelor active.

vopsele-de-fond-Loggia

Linia de vopsire UMANA este destinată pentru CURĂȚAREA AERULUI.

Datorită sărurilor de argint, vopseaua suprimă creșterea și previne apariția mucegaiului, fără utilizarea bactericidelor sintetice.

RISANARE LAVABILE – emulsie acrilică pe bază de apă.

Creată special pentru a oferi un finisaj rezistent la mucegai, acest produs conține agenți care inhibă creșterea mucegaiului pe suprafața unde este aplicată. Rezistentă la umezeală, lavabil și nu se scurge – această emulsie este recomandată medii umede cum ar fi: băi, bucătării, dulapuri, spații de spălare, garaje etc.

DIVINA – este o emulsie acrilică pe bază de apă, formulată cu o rezistență ridicată

Acest produs oferă un finisaj satinos, care oferă un aspect regal și o strălucire specială în interiorul camerei. Are o formulă mai grea, care oferă o ascensiune și o acoperire deosebită. De asemenea, oferă rezistență ridicată la pete.

Pereții vopsiți cu DIVINA sunt ușor de curățat și mențin acel aspect nou.

emulsie-acrilica-pe-baza-de-apa

INT & EST și SOFFIO PIU este o vopsea pe bază de apă de interior / exterior, formulată cu materiale de înaltă rezistență.

Este recomandată pentru pereții de interior, plafoane de grunduri, plăci de pereți și zidărie, pregătite în mod corespunzător etc.

vopsea-pe-baza-de-apa

Destinată pentru pereții interiori și exteriori, vopseaua de fond Loggia, este ceea ce îți trebuie atunci când vrei calitate înaltă.

Cum lucrăm cu acest meterial?

  • Toate suprafețele trebuie să fie uscate și întărite în conformitate cu recomandările furnizorilor – de obicei aproximativ 30 de zile;
  • Suprafețele groase pot fi umplute cu un chit extern sau un amestec de ciment alb și nisip fin (în raport de 1: 3) pentru a asigura o suprafață netedă;
  • Asigurați-vă că suportul care trebuie acoperit este curat;
  • Trebuie să aplicați un strat de grund, după care se aplică două straturi de vopsea de fond Loggia;
  • Pentru eventuale întrebări, clasificații, detalii tehnice – cel mai bine ar fi să ne apelați: 079 323 829

vopsele-de-fond-anti-mucegai

De ce vopseaua și tencuielile sunt folosite din ce în ce mai mult pentru decorarea încăperilor? Ce caracteristici au aceste materiale? Află în articolul Pereți ideali: vopsele și tencuieli!

Și vizitând oficiul nostru, obții nu doar șansa de a procura aceast produs calitativ, dar și primești consultanța necesară de folosire.

Vă aștept în showroom, pe adresa: bd. Dacia 27, et.2

autor: Adrian Surugiu, director Casa Decori

Articole relevante

img

Alegem tapetele pentru diferite camere: iată criteriile cele mai importante!

img

7 sfaturi cum să alegi salonul de draperii căreia îi veți încredința interiorul!

img

Tencuiala decorativă în baie: caracteristicile alegerii, tehnologia tencuielii și unde o poți găsi

img

Cele mai moderne tapete din Chișinău: peste 200 modele!