7 sfaturi cum să alegi salonul de draperii căreia îi veți încredința interiorul!

salon-draperii-chisinau-rascani

Reparația e finisată, mobila e cumpărată și a rămas ultimul element nerealizat – procurarea perdelelor și draperiilor. Noi știm, cu toții suntem designerii în suflet, însă vă sfătuim să contactați specialiștii din domeniu și să abordați cu responsabilitate alegerea unui salon de draperii din Chișinău. La urma urmei, nu este chiar plăcut când îți irosești timpul și banii, din simpla dorință de a „face totul singur”, nu e posibil să le cunoști pe toate.

La ce să atragi atenția când dai draperii la comandă? Care criterii nu trebuie de omis când alegi specialiștii, salonul sau chiar stofa pentru draperii? Vom încerca să venim cu răspunsuri și sfaturi laconice, care îți vor deschide un pic ochii.

1. Asigurați-vă când vizitați un salon de draperii în Chișinău, ca acesta să dispună de un sortiment bogat de stofe

La momentul actual lideri în calitate și varietate sunt producătorii de stofe din Italia, Belgia și Germania, și este enorm de important să atrageți atenția la acest aspect.

Deoarece vă puteți pomeni în situația că vă irosiți timpul să ajungeți în un salon de draperii din Chișinău, iar acesta să dispună de un număr extrem de limitat de produse.

stofe draperii chisinau

2. Întrebați de cât timp activează compania pe piață, familiarizați-vă cu lucrările salonului

Pare un lucru simplu, însă doar atunci când atragi atenția la lucrările executate, îți poți face deja o imagine despre calitatea și viteza cu care îți vor executa lucrarea ta.

Experiența este cheia succesului și doar atunci când în salon activează personal experimentat și cu dorință de a fi deschis la provocări, orice obstacol este privit ca o aventură și nu o problemă.

Aici găsiți ultimele noastre lucrări

3. Locația la un salon de draperii joacă un rol primordial

salon draperii chisinau

Atunci când este ușor de ajuns la salonul care ți-a atras atenția, spune deja multe despre el. Este destul de costisitor să optezi pentru locații accesibile, iar dacă salonul dat a ales așa locație, înseamnă că aceștia țin la confortul tău.

Cam din acest motiv, noi, echipa Casa Decori, am decis să deschidem ușile celui de al 2-lea salon, în noul showroom, DECOR PARK, în vara anului 2020.

Suntem gata să vă proiectăm și să coasem perdelele viselor – deoarece pentru echipa noastră nu există sarcini imposibile. Știm cât de important este pentru tine confortul și ne străduim să reînnoim colecțiile noastre cât mai des.

4. Citiți cu atenție recenziile primite de la clienții salonului care urmează să îți execute draperii la comandă

draperii la comanda

Se spune că recenziile oamenilor sunt cea mai bună recomandare – ei bine, noi chiar credem în asta. Ce poate fi mai credibil decât părerea clienților care și-au primit comanda?

Și suntem siguri că acest factor este o caracteristică care spune foarte multe despre difența dintre un salon de draperii bun și un magazin care vinde stofe, dar gafează la capitolul specialiști, designeri și varietatea produselor.

5. Aflați dacă salonul de draperii are propria secție de croitorie

Nu toate saloanele au propriul atelier, ceea ce înseamnă că calitatea draperiilor va fi pusă la îndoială. Este foarte bine dacă ți se poate arăta atelierul și echipamentul cu care se va lucra la comanda ta. Și cel mai important, veți putea controla procesul în orice etapă de fabricație.

croitorie salon draperii

Cum și am spus anterior, un salon care se respectă și dorește să ofere servicii de calitate superioară, nu se va zgârci niciodată să investească în echipament bun și specialiști cu experiență.

6. Citiți cu atenție regulile salonului

NU trata acest aspect cu indiferență, deoarece sunt unele puncte care pot fi omise de către specialiști… închipuiți-vă că zeci de persoane calcă zilnic pragul salonului și dacă tu nu îți dai interesul în a cunoaște și a ști cum lucrează acesta, nimeni nu o va face pentru tine. Fiecare aspect este important.

7. Evitați companiile mari din rețea (cu cât compania este mai mare, cu atât mai puțină atenție se va atrage la comanda ta)

La urma urmei, riscați să vă irosiți proprii bani și nervi, iar asta nu este chiar în detrementul vostru.

Cel mai bine să depistați un salon care va fi pe aceeași undă cu voi, nu va încerca să fugă de lucrările puțin mai complicate, ba din contra va fi chiar bucuros să accepte așa provocări.

Oferim consultații utile în cadrul saloanelor noastre de draperii. Datorită personalului specializat în domeniul designului de interior:

Râșcani: Str. Nadejda Russo 17, CC „DecorPark” / telefon: 078101019

Botanica: bd. Dacia 27, et. 2, CC “Marița” / telefon: 078101018

Articole relevante

img

Alegem tapetele pentru diferite camere: iată criteriile cele mai importante!

img

Tencuiala decorativă în baie: caracteristicile alegerii, tehnologia tencuielii și unde o poți găsi

img

Cele mai moderne tapete din Chișinău: peste 200 modele!

img

Perdele și draperii: 5 greșeli care le fac toți, dar pot fi ușor de evitat