Cele mai moderne tapete din Chișinău: peste 200 modele!

tapete-moderne-Chisinau

Știm cât de mulți îți dorești ca atunci când pășești în propria casă să te simți comod și liber, iar un rol important îl are designul interior. Și mai știm că deși pare o sarcină ușoară, în realitate este foarte greu să găsești tapete moderne pe plac.

Noi însă adorăm provocările și ne place să mulțumim clienții care își doresc tapete simple, însă deosebite, atrag atenția din prima. În articolul de astăzi vă vom arăta care sunt producătorii cu care lucrăm și de ce la noi vei găsi cea mai variată gamă de tapete din Chișinău.

Vom începe a vă face cunoștință cu producătorii de tapete cu care lucrăm și care ne îmbogățesc zi de zi colecțiile cu tapete din cele mai calitative și exclusive.

Tapete moderne din Italia – Parato

Este una dintre cele mai importante companii de producție de tapet din Italia. Fondată în 1985, aceasta s-a dezvoltat și a devenit cunoscută datorită calității înalte a tapetelor și implimentarea printurilor inovative.

tapet modern italian

Doritorii de a-și amenaja casa în nuanțe calme, liniștite și care pot oferi o plăcere estetică deosebită – la sigur vor îndrăgi colecțiile tapetului italian Parato.

O colecție bogată în stiluri moderne, avangardiste, precum și minimalism, însă trebuie de menționat desigur și prezența nuanțelor clasice, care sunt mereu la modă.

Modele de tapet din Belgia – Grandeco

Acest brand de tapete te ajută să oferi încăperilor o notă foarte personală. Deși este un brand „tânăr” – a devenit foarte popular în mai mult de 55 de țări din întreaga lume.

Secretul lor este în faptul că experții companiei au dezvoltat o metodă specială de aplicare a culorii pe vinil. Însă producătorii nu sau oprit aici și au mers pe o metodă unică de a tăia rolele de tapet, care ne ajută să obținem la instalare o margine perfect netedă.

Trebuie să vă mai spunem că până acum nimeni nu poate implimenta metodă lor proprie de vopsire a țesăturilor.

model tapet Grandeco

Vrei în casa ta tapet care va simula perfect ornamentele orientale, damasc sau florile exotice? Vino la noi în showroom să alegi una din colecțiile GRANDECO.

Tapet ecologic din Rusia – Loymina

Singurul producător rus de tapet ecologic de o calitate extraordinară. Până la 70% din tapet este din material nețesut hipoalergenic – format din fibre naturale comprimate (celuloză) și sintetice.

Acest material este un „bun prieten” al mediului, permite pereților să respire și oferă rezistență.

tapet ecologic modern

Compania colaborează cu cei mai buni designeri din lume, creând colecții de tapet unice – de la modelele clasice contemporane (Art Nouveau, Baroc), la tendințele noi (loft, hi-tech, boho-chic etc.).

tapet ecologic modern abstract

Brandul Loymina uimește prin rafinamentul și originalitatea imprimeurilor, iar colecțiile lor îți vor adăuga personalitate și stil spațiului.

Tapete calitative din Russia – Milassa

Principiul de bază al acestui brand este folosirea materiilor prime de înaltă calitate, ecologice și vopselele pe bază de apă. Un alt avantaj al tapetului Milassa este lățimea rolei contorului. Dimensiunea lor îți economisește semnificativ nu doar banii, dar și timpul pentru lucrările de reparații.

colectii tapete moderne

Tehnologiile de ultimă generație pentru sinteza vopselelor solubile în apă, selectarea țesăturilor nețesute cu grosimea optimă, lansarea de noi echipamente de producție cu viteză mare de imprimare – au permis fabricii Milassa să-și dezvolte propriul produs pe segmentul de preț optim și calitate înaltă.

Milassa aparține categoriei de tapet lavabil care poate fi utilizat în orice încăpere.

tapet simplu

Ești gata să ieși din zona ta de confort cu ajutorul unui tapet modern care va oferi spațiului tău un aspect nou și atractiv?

Atunci programează-te la o consulație GRATUITĂ la 078101018 sau 078101019. Vizitează-ne în unul din Showroom-urile CasaDecori (Botanica sau Râșcani).

Articole relevante

img

Alegem tapetele pentru diferite camere: iată criteriile cele mai importante!

img

7 sfaturi cum să alegi salonul de draperii căreia îi veți încredința interiorul!

img

Tencuiala decorativă în baie: caracteristicile alegerii, tehnologia tencuielii și unde o poți găsi

img

Perdele și draperii: 5 greșeli care le fac toți, dar pot fi ușor de evitat